/Alcotest 3000

Alcotest 3000

138 000 Ft

A német Dräger termékcsalád legkedvezőbb árú Alcotestje. Valódi német készülék, megbízható, tökéletesen pontos és egyszerű, maximálisan felhasználóbarát a kezelése. Az ajánlott heti mérések száma: 100 mérés

Leírás

Az Alcotest 3000 alkoholszondát a kiváló ár-érték arány és a magas minőség jellemzi. Az ismert német Dräger márka legkedvezőbb árú, vállalatoknak szánt termékéről van szó. Ez az alkoholszonda gyors, precíz és minimális időeltéréssel képes újabb mérések elvégzésére. Használata nagyon egyszerű, csak be kell kapcsolnia és már mérhet is. A tesztre vonatkozó utasítások és a mérési eredmények szöveges üzenetként jelennek meg a kijelzőn, amit hangjelek és színes LED-ek kísérnek. Ezt az alkoholszondát 3 szájillesztékkel (csutora), készenléti textiltáskában, két darab AA alkáli elemmel együtt szállítjuk Önnek.

 

TULAJDONSÁGOK, FUNKCIÓK

A Dräger Alcotest 3000 egyszerű egygombos kezelésével másodpercek alatt használatra kész. Ezzel az egy gombbal kapcsolja be és vár a mérés kezdetét jelző hangjelzésig. A szondázás után a kijelzőn megjelenik az eredmény, melynek leolvasása után a szondát rögtön ki is kapcsolhatja.

A tesztre vonatkozó utasítások és a mérési eredmények szöveges üzenetként jelennek meg az LCD-kijelzőn, amit hangjelek és színes LED-ek kísérnek. A mérési eredmények kéttizedes pontossággal jelennek meg, a véralkoholszint mérési tartománya 0-5 ezrelék. A hibaüzenetek angol nyelven jelennek meg.

A professzionális alkoholszondák magától értetődően ellenőrzik, hogy a szondáztatott személy kellő mennyiségű levegőt fújt-e ki, a mérés idejét is rögzítik, a fúvás erősségét és a tesztelés hosszát is elmentik. Természetesen nem hiányozhat az elvégzett méréseket számláló funkció sem.

 

​KINÉZET, TÁPELLÁTÁS

A Dräger Alcotest 3000 már első ránézésre nagyon erősnek és masszívnak tűnik. A minőségi anyagok felhasználásával gyártott ergonomikus megjelenésű termék könnyen és biztosan kézre áll, ennek köszönhetően egyszerűen elvégezhető a szondázás.

Az Alcotest 3000 alkoholszonda 1500 mérést tesz lehetővé egy készlet AA-s alkáli elemmel.

 

Műszaki adatok:

Az ajánlott heti mérések száma: 100 mérés

Szenzor típusa elektrokémiai Dräger Fuel Cell 1,2″

Pontosság /- 5%

Mérési tartomány 0,00 – 5,00 ‰

Méretek 14 x 7 x 3 cm

Súly 195 g az elemmel együtt

Felmelegedési idő 6 másodperc

Válaszidő 5 – 25 másodperc

Áramellátás 2 x 1,5V AA alkáli elemmel

Az elem élettartama akár 1500 mérés

Üzemi hőmérséklet 0°C – 40°C

 

A csomag tartalma:

Dräger Alcotest 3000 alkoholszonda
2 db AA alkáli elem
3 db tartalékfúvóka
Tok
Garancialevél és használati utasítás

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alcotest 3000” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük