/Alcotest 3820

Alcotest 3820

108 000 Ft

Az Alcotest® 3820 készülék olyan mérési technikával rendelkezik, melyet a legpontosabb alkoholszondáknál alkalmaznak. Hatvanéves technológiai fejlesztés következtében az Alcotest 3820 készülék hihetetlenül gyors és egyben megbízható mérési eredményre képes.

Az ajánlott heti mérések száma: 100 mérés

Leírás

A Dräger már több mint 60 éve világszerte piacvezető társaság az alkoholszondák gyártásában, hosszú ideje megbízható beszállítója több professzionális vállalatnak, egyebek közt a rendőrségnek is. Az Alcotest 3820 készülék ugyanolyan mérési technikával van ellátva, amelyeket a legpontosabb légalkohol-elemzések végzése során alkalmaznak. Hatvanéves technológiai fejlesztés következtében az Alcotest 3820 kompakt készülék, hihetetlenül gyors, felhasználóbarát és egyben megbízható mérésre képes. Akár magánszemély, akár hivatásos sofőr, ennek a készüléknek a segítségével egyszerűen ellenőrizheti a kifújt levegő által leheletének alkoholkoncentrációját, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket. Világszerte több mint 30 millió alkoholmérést végeznek el Dräger márkájú készülékekkel. Ezeket a kiváló minőségű termékeket Németországban gyártják.

 

Gyors és egyszerű mintavétel

A mérés nagyon egyszerűen elindul, ha megnyomja a többfunkciós, háttér-megvilágítás funkcióval is rendelkező nyomógombot. A készülék lehetővé teszi, hogy tetszés szerint kiválasszunk egy akusztikus válaszhangot, mely segíti az eligazodásunkat a mért eredményeket illetően. Az Alcotest 3820 pár másodperc alatt használatra kész a bekapcsolást követően, tehát a légalkohol-vizsgálatot szinte azonnal elvégezhetjük. Ugyanaz a nyomógomb segít, hogy a menüben fel és le haladjunk és tájékozódjunk. Az ajánlott heti mérések száma: 100 mérés.

 

Cserélhető fúvóka

A szájcsutora könnyen felhelyezhető, csomagolás védi. Minden tesztelt személy esetében új csutora alkalmazása javasolt. A csutorát tartozékként adjuk a mérőkészülékhez. A kilélegzett levegő a mérőműszer légcsatornájába kerül, csak kis mennyiségű minta kerül feldolgozásra. Ennek köszönhetően a készülékben nem marad meg a maradék alkohol, így a többi mérés is tartósan pontos és megbízható eredményekkel szolgál. Ugyanezt a módszert alkalmazzák a rendőrök is.

 

Mindig használatra kész

Hideg téli éjszakán és egy forró nyári napon a készülék ugyanolyan gyorsan használatra kész, szinte azonnal. Üzemi hőmérséklet: -5 °C-tól 50 °C-ig.

 

Praktikus és diszkrét

Kompakt kialakításának köszönhetően az Alcotest 3820 még egy normál méretű nadrágzsebben is elfér, így a szondázást diszkréten, bármilyen helyszínen könnyen elvégezheti. Az alkoholszint mérés minden esetben pontos eredményekkel szolgál, legyen az egy munkaebéd, egy esti vacsorameghívás vagy egy átmulatott éjszaka másnap reggele.

 

Hosszú éveken át történő használatra tervezve

Az Alcotest 3820-as készüléket Németországban gyártják, megfelel a legmagasabb szakmai előírásoknak és minőségnek. A készülék rendszeres kalibrálása bebiztosítja, hogy a mérőműszer hosszú ideig megőrzi pontosságát. A Dräger világszerte mindenütt jelenlévő szervizhálózata a garancia arra vonatkozóan, hogy ezt az alkoholszondát sok éven át tudja majd használni.

 

Műszaki adatok:

Elektrokémiai Dräger szenzorok az 1/4”-os technológiához, alkoholspecifikus.

Vizsgálati tartomány 0 és 5,00 ‰ között, a készülék jelzi, ha túllépték a vizsgálati tartományt.

Mintavétel: standard automatikus mintavétel, a minimális mennyiségű levegő elérése után. A mintavétel automatikusan megtörténik, ha befejeződik a kilégzés, a beállításoktól függően.

Használatra kész körülbelül 4 másodperccel a bekapcsolást követően.

Vizsgálati eredmények kijelzése kb. 3 mp (0 ‰ esetén), 10 mp (0,5 ‰ esetén, szobahőmérsékleten).

Üzemi hőmérséklet -5 °C-tól 50 °C-ig.

Relatív nedvesség 10-től 100%-ig (nem kondenzálódik, üzemkész állapotban).

Feltételek a környezeti nyomást illetően 600 és 1 300 hPa.

Grafikus LCD-kijelző háttér megvilágítással; 32 mm x 22 mm (128×64 pixel).

LED-kijelző az üzenetek vagy riasztások jelzésére

Akusztikus riasztások, különböző hangjelzések eltérő üzeneteket és riasztásokat jeleznek.

Memória elegendő hely a legutóbbi 10 vizsgálat mentésére vizsgálati számmal, dátummal és idővel együtt.

Áramellátás 1 darab CR123A elemmel, elemkijelzés a kijelzőn. Egy elemmel körülbelül 1500 vizsgálatot lehet elvégezni.

A mérési funkciók egy nyomógombbal irányíthatóak.

Műanyag, ütésálló tokban szállítjuk.

Méretek (szélesség x magasság x vastagság): 50 x 133 x 29 mm

Súly: kb. 130 g az elemmel együtt

Rezgés- és ütésállóság megfelel az EN 60068-2-32 szabványnak

CE-jelölés 2004/108 / ES (EMC)

Megfelel az EN 16280, EN 15964, NHTSA, FDA-szabványoknak, a beállításoktól függően

Beépített időmérő a kalibrálás időpontjának jelzésére

Védelem típusa IP 52

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alcotest 3820” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük