/Alcotest 7510

Alcotest 7510

687 000 Ft

Az Alcotest 7510 bizonyító erejű alkoholszonda. A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal tanúsítványával együtt pozitív eredmény alapján munkajogi következményeket vonhatunk le. A rendőrök is ezt a fajta alkoholszondát használják a sofőrök ellenőrzése során joghatással bíró eszközként. Az ajánlott heti mérések száma: 300 mérés

Leírás

A Dräger Alcotest 7510 alkoholszonda a nagy sikerű 7410-es modell utóda. Az Alcotest 7510 kompakt és robusztus kéziműszer, számos konfigurációs lehetőséggel, gazdag tartozékkínálattal. A munkabiztonsági szakemberek igényeit teljes mértékben kielégíti.

Az Alcotest 7510 joghatással bíró alkoholszonda, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal tanusítványával rendelkezik. A joghatással bíró alkoholszondán mért eredmények alapján a hatályos jogszabályoknak megfelelően azonnali munkajogi következmények vonhatók le.

A készüléket kényelmesen három nyomógomb segítségével tudjuk irányítani. A nyomógombok elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a mérést akár egy kézzel is elvégezhetjük. A legújabb Dräger szenzoros érzékelő technológia garantálja a pontos, gyors és megbízható mérést. A bekapcsolás után gyorsan felfut, biztosítja a rövid teszt-időközöket, gyors és pontos méréseket.

A Dräger Alcotest 7510 alkoholszonda nagy mennyiségű adat feldolgozására és tárolására képes. A készülék megfelel a maximális higiéniai követelményeknek. A steril, egyszer használatos, egyenként csomagolt szájcsutora elhelyezkedése, összeállítása és felépítése biztosítja a vizsgált szeméy, a készülék és a kezelő személyzet közötti biztonságos és higiénikus távolságot. A Dräger Alcotest 7510 alkoholszonda négy alkáli elemmel, vagy tölthető AA-s NiMH akkumulátorról üzemeltethető.

A rendőrség által is használt Dräger alkoholszonda üzemanyagcellája alkohol-specifikus és felülmúlhatatlan reagálási és visszanyerési teljesítményt biztosít. A Dräger Alcotest 7510 alkoholszonda érzékelője az optimalizált gázdinamikát veszi alapul. Ennek köszönhetően magas érzékenységével és pontos leheletbeli alkohol mérésével – 2,5 mg/l-ig, (5‰) – nagymértékben különbözik a konkurens termékektől.

Az ajánlott heti mérések száma: 300 mérés

A Dräger Mobile Printer hordozható nyomtató lehetővé teszi az eredmények gyors nyomtatását, az adatok telepítését USB-n keresztül a számítógépre. A bő tartozékkínálat és funkció, amely elérhető e modell számára, hozzájárul, hogy erős ellenőrző-berendezést állítson össze magának.

 

Mintavétel:

– manuális: a mintavétel manuálisan indítható, az alkoholszonda standard szondázásnál lehetővé teszi az alkohol érzékelését a szájban (a funkció aktiválása esetén)

– standard: automatikusan meghatározott kifújt levegőmennyiségből

A passzív mérésre szájcsutora felhasználása nélkül kerül sor

 

Műszaki adatok:

Szezor típusa elektrokémiai szenzor Dräger alkohol – specifikus

Mérési tartomány 0-tól 3 mg/l -ig; amint a mért érték meghaladja a megengedett határértéket, a készülék hangjelzéssel is figyelmeztet erre

Mérésre kész állapot elérése 6 másodperccel a bekapcsolást követően (a környezet hőmérsékletétől függően)

Mérés válaszideje 3 másodperc – 0 mg/l-es eredmény esetében, 10 másodperc – 0,5 mg/l-es eredményt mérve, szobahőmérsékleten

Üzemi hőmérséklet -5°C-tól 50°C-ig, a működési képességet a műszer figyelemmel kíséri

Kijelző Grafikus LCD-kijelző háttér megvilágítással; 32 mm x 22 mm (128×64 pixel)

LED három fénykibocsátó dióda (LED); piros-sárga-zöld, a kijelző hangjelzéseinek alátámasztására

Hangjelzés különböző hangjelzések a kijelző jelentéseire és figyelmeztetésre

Adatmemória több mint 5000 mérési adat tárolására képes, dátummal és pontos időponttal

Méretek kb. 185 mm x 90 mm x 45 mm

Súly kb. 430g (NiMHy elemet beleértve)

Áramellátás alkalikus elem, vagy akkumulátor AA; az elem állapotát jelző funkció

Élettartam egy készlet elemmel kb. 1500 mérés végezhető

Adatátviteli interfészek IR (infravörös interfész tartozék adatátvitelre) és számítógépes csatlakozókábel USB-vel

 

A csomag tartalma:

Dräger Alcotest 7510 alkoholszonda

4 db NiMH elem

3 db. fúvóka

garancialevél és magyar használati utasítás

hitelesített mérésügyi intézet tanúsítvány

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alcotest 7510” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük