/Alcotorch V2

Alcotorch V2

97 500 Ft

Az Alcotorch V2 egy olyan multifunkcionális műszer, mely azon kívül, hogy meg tudja állapítani, van-e alkohol a leheletben, használható még lámpaként vagy figyelmeztető piros fényként is. Az ajánlott heti mérések száma: 250 – 500 mérés

 

Leírás

Az Alcotorch V2 egy olyan multifunkcionális műszer, mely azon kívül, hogy megállapítja a leheletben az alkoholt, több más funkcióval is rendelkezik:

Alkoholszonda: fúvóka nélkül állapítja meg az emberi leheletben az alkohol jelenlétét, egyenes fújással a szenzorra. Az alkoholt három szinten azonosítja – nullás, alacsony és magas szinten. Mivel a mérés fúvóka nélkül történik, ezért az eredmény tájékoztató jellegű, viszont felhasználható alapműszerként joghatással bíró alkoholszondával való mérés előtt. Szintén elégséges vezetés előtti tesztelésre.

Lámpa: A készülék rendelkezik zseblámpával (két választható fényteljesítménnyel), valamint egy villogó riasztási funkcióval.

Figyelmeztető fény: piros riasztó fény, választhatóan állandó világításban vagy riasztó villogásban. A fény nagyon intenzív, az egész műszeren át világít.

Ez az alkoholszonda elektrokémiai szenzorral van felszerelve, amelynek köszönhetően megbízható és hosszú élettartamú. Beépített, utántölthető akkumulátorral rendelkezik, melynek nagy a kapacitása. A csomag autótöltőt és USB-kábelt is tartalmaz adapterből, számítógépből vagy más berendezésből való töltéshez.

Sokrétű felhasználhatóságának köszönhetően az Alcotorch V2 egy hasznos segítség autóvezetők számára mint a jármű felszerelésének a része. Segíthet megóvni alkohol hatása alatti vezetéstől, valamint szükséghelyzetben. Másik célja lehet autók vagy teherautók magasan frekventált forgalmának irányítása és ellenőrzése.

Az ajánlott heti mérések száma: 250 – 500 mérés

 

Műszaki jellemzők:

Kiváló minőségű elektrokémiai érzékelő (Fuel Cell) – pontos mérés és hosszú élettartam

Színes LCD kijelző

Fény- és hangfigyelmeztetés alkohol észlelésekor

Automatikus kikapcsolás

Alacsony töltöttség-jelző

Fuel Cell érzékelő – pontos méréssel és korlátlan élettartammal

Csatlakozás beépített újratölthető akkumulátor

Súly 200g

Méretek 300×50 mm (hossz x átmérő)

Üzemi hőmérséklet 0-45 °C

Tárolási hőmérséklet -5 až 50 °C

Alkoholszonda Alcovisor Alcotorch V2

 

A csomag tartalma:

Védőtok

Kézi zsinór

Jótállási levél

Használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alcotorch V2” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük