/Alcovisor MARS – BT

Alcovisor MARS – BT

34 400 Ft

Az Alcovisor Mars – BT (Bluetooth) alkoholszonda 2016 nagy újdonsága a magyar piacon! A készülék Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy egyszerűen összekapcsolja a szondát a mobiltelefonjával. Az ajánlott heti mérések száma: 25 mérés

Leírás

Az Alcovisor Mars – BT (Bluetooth) applikációja segítségével egyszerűen kapcsolódik az okostelefonhoz, mellyel irányítható, könnyen beállíthatóak a különféle paraméterek és az elmentett, tárolt mérési adatok is átnézhetőek. Ez az applikáció hozzáférhető mind az Android, mind az iPhone készülékekhez.

Az alkoholszonda kiváló minőségű elektrokémiai szenzorral (Fuel Cell) működik, amely maximális pontosságot és mérési megbízhatóságot garantál.

Az Alcovisor Mars – BT körülbelül 3 másodperccel a bekapcsolást követően használatra kész állapotba kerül. Ha a mérési eredmény meghaladja az előzőleg beállított határértéket, a készülék vizuális és hangjelzésekkel is jelzi, hogy az alkoholszint kritikus értékeket mutat.

Ez a készülék főleg személyi használatra ideális választás, mert magas minőséget képvisel, megbízható és az ára is nagyon piacképes.

Az ajánlott heti mérések száma: 25 mérés

 

Műszaki adatok:

Szenzor típusa elektrokémiai

Kijelző OLED 1,29″

Mérési tartomány 0,00 – 4,00 ‰

Mérési egység ‰, g/l

Pontosság  /- 5% 0 -1‰;  /- 10% >1‰

Felmelegedési idő 3 másodperc

Csatlakozás 3,7V tölthető lítium elemmel működik

Súly 68 g

Méretek 95x53x17 mm

Üzemi hőmérséklet 0-40 °C

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alcovisor MARS – BT” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük