/Alcovisor Satellite

Alcovisor Satellite

59 400 Ft

Az Alcovisor Satellite alkoholszonda stílusos, gyors és pontos készülék, amely tölthető lítium elemmel működik. Az Alcovisor Satellite alkoholszonda profi Fuel Cell szenzorral (továbbfejlesztett Fuel Cell szenzor, 0,5″ méretben) rendelkezik, amely garantálja a mérések különös pontosságát, egymás után rövid időn belül több mérés is kivitelezhető. Az ajánlott heti mérések száma: 100 mérés

Leírás

Az Alcovisor Satellite alkoholszonda stílusos, gyors és pontos készülék, amely tölthető lítium elemmel működik. Az Alcovisor Satellite alkoholszonda profi Fuel Cell szenzorral (továbbfejlesztett Fuel Cell szenzor, 0,5″ méretben) működik, amely garantálja a mérések különös pontosságát, egymás után rövid időn belül több mérés is kivitelezhető.

A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a berendezés azonnal a bekapcsolást követően mérésre kész állapotba kerül, az eredményt pedig 5 másodpercen belül megadja. Ez a gyorsaság és pontosság az oka annak, hogy az Alcovisor Satellite kategóriája legjobbja. Dicséret illeti a belső elemeket is, amelyek teljesítménye 2600mAh, így több mint 500 mérés végezhető egy elemmel. Az elem lemerülése után egyszerűen töltse csak fel micro USB-n, számítógépen keresztül vagy hagyományos micro USB töltővel.

Az elemnek köszönhetően a készüléket más elektromos berendezések töltéséhez is felhasználhatja. A Satellite alkoholszondával a PowerBank-töltő is kéznél van, legyen szó akár a telefonról vagy a fényképezőgépről.

Ezt az alkoholszondát gyakran választják olyan vállalatok, ahol véletlenszerűen ellenőrzik az alkalmazottak alkoholfogyasztását, de népszerű a hivatásos sofőrök körében is, mert nekik is kell a kellő bizonyosság, hogy minden körülmények között megbízható készüléket választottak.

Az ajánlott heti mérések száma: 100 mérés

 

Műszaki adatok:

Szenzor típusa elektrokémiai (Fuel Cell)

Felmelegedési idő 2 másodperc

Válaszidő 5 másodperc

Elem beépített újratölthető 2600mAh

Bemeneti USB port Micro USB 5V 0.5A

Kimeneti USB port USB 5V 0.5A

Mérési tartomány 0,000 – 4,000 ezrelék

Üzemi hőmérséklet 0 °C -tól  40 °C-ig

Mérés pontossága  / – 0.05 ‰ eltérés 0.50 ‰-nél , nad 0.50 ‰ fölött /- 5% eltérés

A készülék élettartama korlátlan

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alcovisor Satellite” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük