/Dräger DrugCheck 3000 drogteszt (20 db)

Dräger DrugCheck 3000 drogteszt (20 db)

A DrugCheck 3000 segítségével percek alatt meg lehet állapítani, hogy egy adott személy a vizsgálatot nem sokkal megelőzően fogyasztott-e bizonyos kábítószereket. A kisméretű eszköz a nyálból vett minta alapján gyorsan és megbízhatóan állapítja meg az eredményt. A teszt működéséhez nincs szükség elektromos áramra és bárhol használható.

Kategória:

Leírás

Gyors és biztonságos mintavétel

A Dräger DrugCheck 3000 kettő részből, a mintagyűjtőből és a teszt kazettából áll. A kazetta a puffer folyadékot és az ablak mögött elhelyezkedő két tesztlapot tartalmazza, melyeken a teszt és kontrol csíkok jelennek meg.
Maga az ellenőrzés három egyszerű lépésből áll: vegyen nyál mintát, rázza meg az eszközt, várjon egy rövid ideig majd kezdje el a tesztet.
A mintagyűjtő csövön eltűnő szín jelzi, ha már a teszthez elegendő mennyiségű nyál szívódott fel.

Mihelyt a kontrol vonalak megjelennek az ablakban, az eredményeket le lehet olvasni. Ha az eredmény negatív, akkor egy vonal jelenik meg a megfelelő drog neve mellett. Ez azt jelenti, hogy az adott szer nem mutatható ki a mintában. Ha a vonal  nem jelenik meg valamelyik anyag neve mellett, akkor a teszt eredménye arra az anyagra vonatkozóan pozitív.

Gyors és pontos eredmények

A Dräger DrugCheck 3000 az alábbi 5 kábítószer jelenlétét tudja kimutatni: kokain, opiátok, metamfetaminok (pl.ecstasy) és kanabisz (THC). A felsorolt szerek közül a kanabiszt fogyasztják a leggyakrabban és egyúttal ennek a szernek a kimutatása a legnehezebb. Ezért a DrugCheck 3000-et a THC kimutatására optimalizálták. A teszt két mérési módot tesz lehetővé, a várakozási idő függvényében. A gyors mód érzékenyebb mérést tesz lehetővé alacsonyabb THC határértékkel. A teljes tesztelés mindössze 5-7 percet vesz igénybe.

Egyértelmű, helyszíni drogteszt

A eszköz kis mérete lehetővé teszi a DrugCheck 3000 könnyű szállítását. Gyorsan és egyszerűen használatba vehető, ezért kiválóan alkalmas pl. közúti ellenőrzéseknél vagy magas biztonsági követelményeket támasztó munkahelyeken. Mivel az eszköz nem tartalmaz elektromos alkatrészeket, ezért biztonságosan alkalmazható kiemelt veszélyességű terüketeken is.

További előnyök

A Dräger sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik alkohol- és drogtesztek tervezésében és gyártásában. A DrugCheck 3000-be a Dräger a DrugTest 5000 típusú eszközben is alkalmazott és bevált rendszert építette be, amely megbízhatóan képes kimutatni már kis mennyiségű THC-t is. A higiénikus, egyszer használatos DrugCheck 3000 működése nem manipulálható.

 

Műszaki paraméterek

 

Méretek32mm x 111mm x 57mm
Súly<30 g
Működési tartmány5 °C – 40 °C, 5%-95% rel. páratartalom mellett
Tárolás4°C – 25°C
Mérés idejegyors mérés < 5 perc

érzékeny mérés < 7 perc

Detektált kábítószerekkokain (COC)

opiátok (OPI)

kanabisz (THC)

amfetamin (APM)

metamfetamin (MET)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dräger DrugCheck 3000 drogteszt (20 db)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük