/Lifeloc Sentinel

Lifeloc Sentinel

765 000 Ft

Nagy kapacitású rendszer cégeknek a zéró tolerancia biztosítására. Még sosem volt ilyen egyszerű meggátolni alkohol hatása alatt lévő személyek nem kívánatos bejutását üzeme területére. Több ezer mérésre képes naponta.

Leírás

SENTINELTM egy teljesen automatikus rendszer. Kiválóan alkalmas cégek személyi állományának ellenőrzésére, belépési pontokon telepítve. A leheletbeni alkohol jelenlétének meghatatározására szolgáló egység, amely meggátolja, hogy alkohol hatása alatt lévő alkalmazottak és látogatók léphessenek be a telephelyre. A SENTINELTM rendszer emellett teljesen önállóan működő, érintkezés nélküli olvasóterminál.

SENTINELTM -t úgy fejlesztették ki, hogy képes legyen gyorsan és ismételten nagy létszámú embercsoportok leheletéből meghatározni, hogy az tartalmaz-e alkoholt. Hatékony áteresztő képessége miatt főleg nagyvállalatoknak ajánljuk.
Robusztus dizájn, a gyakorlatban is letesztelt szenzoros működési elv, egyszerű használat, hosszú élettartam és nagymértékű elfogadottság jellemzi.
A SENTINELTM  rendszer biztonságossá teszi vállalatát, ezentúl nem lesz abban ittas dolgozó.

Egyszerű kivitelezés, könnyű használat jellemzi

A SENTINEL felhasználható szabadon álló vagy beépített, már meglévő forgóajtós megoldás részeként, órafunkció vagy egyéb személyi beléptetést segítő ellenőrző rendszer telepíthető rá. A SENTINEL rendszer teljesen önállóan üzemel, a vizsgálat módja nem invazív. A működés nem igényel segítséget, sem személyi felügyeletet a vizsgált személyek mellé. A mérés eredménye egyszerű, nemzetközileg is használt és könnyen értelmezhető szimbólumok alakjában jelenik meg. A szondáztatott személyeket előzőleg nem szükséges a készülék kezelésére megtanítani, sem különösebb instrukciókat kiadni hozzá.

Gyors és megbízható

Az alkoholszonda automatikusan bekapcsol, ha a célszemély belefúj a készülék gyűjtőnyílásába, a mérés nem tart két másodpercnél tovább. Negatív eredmény esetén a rendszer azonnal jelez. Ha a mérés pozitív lett, a szonda az eredményt 10 másodpercen belül értékeli ki. A SENTINEL alkoholszonda minden gond nélkül képes egy óra alatt több száz embert ellenőrizni, ezzel egy időben a cég területére való beléptetés mégsem válik lassúvá vagy körülményessé, nem alakul ki tumultus.

 

Gazdaságos

A rendszer üzemetetéséhez nem szükséges csutora. Eloxált alumíniumház védi a készüléket a szennyeződésektől, a portól és a környező rezgésektől. A rendszer egyéves teljes körű garanciát élvez, mely igény szerint meghosszabbítható.

 

Kalibrálás

A kalibrálás évente egyszer történik a helyszínen, a munkálatokat hozzáértő szakemberek végzik. A kalibrálási költség függ a kalibrált készülékek számától. A kalibrálás árába beleszámoljuk a szakember bérköltségét, a kalibráláshoz szükséges gáz árát és az útiköltséget.

Műszaki adatok:

Kijelző
Színes LCD
Méretek
203 x 330 mm
Súly
2,15 kg
Mintavétel kilélegzett levegőből
Automatikus passzív
Szenzor
1“ platina elektrokémiai
A rendszer beindítása
90 másodperc
Komunikáció
Kétpólusú kapcsolókimenet
Szoftverfrissítés
USB-csatlakozóval
Toleranciaszint beállítása
Korlátlan felhasználói
Válaszidő
Negatív eredmény esetén a rendszer azonnal jelez, ha a mérés pozitív lett, a szonda 10 másodpercen belül értékeli ki az eredményt.
Bemelegedési idő és újra üzemképes állapotba való kerülés
Negatív eredmény esetén azonnali, pozitív eredménynél 20 másodperccel az előző mérés után.
Üzemi hőmérséklet
0 – 55 °C
Csatlakozás
Hálózati adapter, fix feszültségű dugasztápegység, 9V-os elemcsatlakozóval 90 VAC – 264 VAC
Feszültségszabályozás
/- 5% maximális üzemi feszültség 1% Vp-p
Külső borításEloxált alumínium
Hatósági tanúsítvány
CE, IP54

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lifeloc Sentinel” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük